Dessa är de mest sedda serierna på Netflix år 2018

AndraDessa är de mest sedda serierna på Netflix år 2018
Mest sedda serier Netflix

Vi såg dessa Netflix-serier i 2018 mycket
Ingenting är lika bra som en kväll på soffan med en filt och en bra serie. Det är vad vi gjorde 2018! Nu när slutet av året är i sikte, tar Netflix på lager. Streamingstjänsten kommer med en lista över de mest sedda serierna under det gångna året. Har du redan sett dem?

Listan består av några pärlor som är värda insatserna att leta efter.

Mest sedd i 2018
Det här är de 10 bästa tittat Netflix-serien under det gångna året:

1 på mitt block
2 Att göra en mördare – del 2
3 13 Anledningar till varför – säsong 2
4 Sista chans U: INDY
5 livvakt
6 snabbaste bil
7 Haunting of Hill House
8 Anne med en E-säsong 2
9 Omättlig
10 Orange är den nya svarta – säsong 6

American
Överblicken är baserad på den högsta genomsnittliga visningstiden per serieavsnitt som visades mellan 1 januari och 28 november 2018. Listan härstammar från amerikanska data, hittills har ingen lista släppts av den mest populära serien i Nederländerna. Huruvida den listan kommer snart är fortfarande frågan. Men kanske hittar du en ny favoritserie mellan denna lista till bingewatch under de kalla dagarna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *