Denna jultradition ger prins Harry till Meghan

Hans fru stöder inte jultraditionen
De brittiska kungligheterna har många jultraditioner. Så familjen tillbringar alltid Jul på Sandringham Estate i Norfolk och Queen Elizabeth ber sina gäster alltid före och efter julbord på vågen för särskilda skäl. Det är också en solid prick att ta en promenad efter middagen och det finns jakt på fasaner på Boxningsdagen. Den senare lämnar dock prins Harry till sig själv.

Meghan Markle skulle hitta denna tradition hemsk.

Årlig fasanjakt
Prins Harry har varit på fasanjakt sedan han var fjorton. Han gjorde det tillsammans med sin bror prins William och far prins Charles. Den unga prinsen George går också med sin far, även om han bara är fem. Även Prins Harry år går jakt, kommer han i år inte ansluta sig till resten av den traditionella gemensamma jakten på annandagen för sin fru. Meghan är emot att bära päls och mot jakt. Meghan är en riktig djurälskare och bär därför veganskan och håller en vegansk kost hela veckan.

jakt
Meghan hade tidigare sagt att han var emot jakten. Reste som Prince Harry förra året från sin gode vän Franz Albrecht där hon drog jaktområde med sextio personer. Detta gjorde brunetten hemskt. En insider hävdade då till The Sun Meghan var tvungen att vänja sig vid sådana scener som The Insider kallade traditionella jakt på annandagen som ett exempel “den kungliga familjen har en lång historia av jakt.” “Prince Philip kommer övertygad om Meghan att de skjuter fåglar för att hålla befolkningen vid liv. “Men det gick inte ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *